CERKEM

SERVEI PSI (PERSONAL SHOPPER IMMOBILIARI)

ASSESSOR PERSONAL PER COMPRADORSLOGO CERKEM
CERKEM – Servei de PSI (Personal shopper immobiliari)

Vols canviar de casa però no trobes el què busques? Necessites un canvi però la feina no et deixa temps per buscar i fer visites? Saps el què vols però creus que no aconseguiràs els diners necessaris per comprar-ho?
 
No sempre sabem el que volem o potser no tenim els recursos o els coneixements necessaris per a trobar-ho. No només fan falta diners, sinó també temps, coneixements tècnics i legals i saber on buscar. No tot està a Internet! Ens deixes ajudar-te?
 
Deixa’ns conèixer-te, explica’ns el què necessites i quin és el teu pressupost. Nosaltres t’ajudarem a trobar allò que busques, pel preu que busques i sense complicacions. T’estalviarem temps, diners i mals de caps. Amb 2-5 visites trobaràs la llar que busques, i amb la garantia de poder comprar sense imprevistos.
 
El nostre objectiu és contribuir a fer feliç a les persones, ajudant-les i acompanyant-les en aquest procés, per tal de trobar la seva llar ideal. I ho fem oferint un servei proper, de confiança i de qualitat, on el més important ets tu, el que busques i el teu temps. Nosaltres ens encarreguem de que el procés de canviar de casa sigui agradable i senzill, perquè puguis dedicar el teu temps al que realment importa.
 
Si estàs buscant un habitatge, no dubtis en contactar amb nosaltres. No deixis que et assessori l’agent del venedor, els seus interessos, no són el teus! Nosaltres t’ajudarem a trobar el que busques i dibuixar un somriure a la fi del  procés.

Si vols que t’ajudem, aquests són els passos a seguir:

 1. Primera reunió amb el client per fixar les seves necessitats

 2. Recerca dels immobles que s’adapten als requeriments del client, utilitzant les fonts públiques i privades disponibles

 3. Visita prèvia dels immobles per part del PSI i pre-selecció dels immobles que s’adapten a les necessitats del client

 4. Elaboració d’informes especificant els immobles visitats i els motius pels quals es decarten o se seleccionen

 5. Segona reunió amb el client per analtizar els informes i seleccionar els 2-5 immobles a visitar conjuntament

 6. Visita amb el client dels immobles seleccionats

 7. Selecció de l’immoble ideal i presentacio de l’oferta al venedor

 8. Verificació de la nota simple i estat del pagament de càrregues i gravàmens

 9. Negociació amb la part venedora

 10. Revisió dels contractes previs a la firma

 11. Assessorament en al cerca de finançament

 12. Acompanyament davant notari per la firma de la compravenda

 13. Serveis post-venda: canvi de nom de comptadors, contractació d’assegurances i alarmes, assessorament en decoració i reformes.

WhatsApp chat