ÀTIC AMB TERRASSA

ID de la propiedad : 20180817

VENUT 435.000€ (impostos i despeses a part) - ÀTIC
120 m2 4 Habitaciones 2 Cuartos de baño 0 Garaje
 
 Añadir a favoritos
Imprimir

Es ven un fantàstic àtic de 4 habitacions amb terrassa al districte d’Horta. Situat a 2 minuts del parc del Guinardó, a 1 cantonada de l’Av. Mare de Déu de Montserrat i a 3 cantonades de la Ronda Guinardó. Pròxim a tos els serveis (escoles, centres d’oci, restaurants, centres esportius, accessos a la ciutat, transport públic,…). Un àtic de 100m2 útils amb una àmplia i assolellada terrassa de 32m2 ideal per gaudir del bon temps i de la companyia de família i amics.
Des de l’entrada accedim a la zona de dia, formada per una cuina independent i un lluminós menjador amb sortida a la terrassa. La zona de nit està separada per una porta, i consta de 4 dormitoris i 2 banys.
Disposa de subministres d’aigua, gas i electricitat donats d’alta. Calefacció per radiadors de gas i aire condicionat per splits. La fusteria exterior és d’alumini i la interior és de fusta envernissada. Els terres són de terratzo i ceràmics, i les parets i sostres són pintats. Tot i ser una finca del 1976, s’han realitzat millores importants tan a nivell d’instal·lacions com d’acabats garantint un bon estat de conservació a l’immoble. Plaça d’aparcament a part (consultar preu).
Es tracta d’un àtic ideal per construir una família o gaudir de la companyia dels amics tot prenent la fresca a la terrassa.
Vine a veure’l i comprova-ho per tu mateix. Truca’ns!

(*) IMPOSTOS i altres DESPESES de formalització de la compravenda (entre un 12-15% del preu de venda) NO INCLOSOS en el preu. Els cost aproximat de les despeses de la compravenda són:
– ITP: 10% (45.000€)
– notaria: 800 – 1.000€
– gestoria: 400-700€
– Registre: 300-500€
(*) Si necessita una HIPOTECA, consulti’ns. Cerquem fins al 100% de l’import de l’habitatge. El cost de formalització d’una hipoteca aproximadament són:
– Notaria: 800 – 1.000€
– Gestoria: 400 – 700€

Propiedades similares

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *